Πώς να διαγράψετε / καταργήσετε την εγγραφή / Απόκρυψη ημερολογίου Google;

Αρκετοί χρήστες του Ημερολογίου Google ρωτούν πώς να διαγράψουν τα ημερολόγιά τους. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο κάνοντας απλώς κλικ στο κουμπί ημερολογίου, αλλά δεν είναι σίγουροι πώς να διαγράψουν το ημερολόγιο. Ορισμένα ημερολόγια είναι για συγκεκριμένη ώρα ή συγκεκριμένη εργασία, αφού ολοκληρωθεί, ένας χρήστης θα ήθελε να διαγράψει αυτό το ημερολόγιο από το Ημερολόγιο Google. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να διαγράψετε, να αποκρύψετε και να διαγραφείτε από ένα ημερολόγιο.

Τι είναι το Ημερολόγιο Google;

Το Ημερολόγιο Google είναι ένα ημερολόγιο προγραμματισμού όπως το κανονικό ημερολόγιο και έχει αναπτυχθεί από την Google. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν συμβάντα χρησιμοποιώντας αυτό το ημερολόγιο. Αυτό το ψηφιακό ημερολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση εκδηλώσεων και υπενθυμίσεων με άλλους χρήστες, όπως συναδέλφους, φίλους και οικογένεια. Έχει ορισμένα προεπιλεγμένα ημερολόγια για τα γενέθλια, το ημερολόγιο του λογαριασμού σας και τις αργίες στη χώρα σας που δεν μπορείτε να διαγράψετε. Ωστόσο, εάν δημιουργήσατε κάποιο ημερολόγιο στο Ημερολόγιο Google, τότε υπάρχουν πολλές μέθοδοι όπου μπορείτε να διαγράψετε ή να αποκρύψετε ημερολόγια.

Πώς να διαγράψετε προσωρινά το Ημερολόγιο Google από τη λίστα;

Αυτή είναι μια μέθοδος προσωρινής κατάργησης ενός από τα ημερολόγια από τη λίστα. Η κατάργησή του δεν θα εμφανίσει όλα τα αποθηκευμένα συμβάντα στην κύρια προβολή ημερολογίου. Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοιξε το δικό σου Ημερολόγιο Google σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον κέρσορα πάνω από το όνομα του ημερολογίου και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο μενού. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το Απόκρυψη από τη λίσταεπιλογή.

    Σημείωση: Αυτό θα αποκρύψει το ημερολόγιο από τη λίστα και δεν θα μπορείτε να το δείτε ξανά εκτός αν το αποκρύψετε από τις ρυθμίσεις.

  3. Για να το επαναφέρετε στη λίστα, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων και επιλέξτε Ρυθμίσεις από τη λίστα.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ματιού μπροστά από το ημερολόγιό σας και θα είναι ξανά διαθέσιμο στη λίστα.

Πώς να διαγράψετε / διαγραφεί μόνιμα το Ημερολόγιο Google;

Μπορείτε να διαγράψετε τα ημερολόγια που έχετε δημιουργήσει στο Ημερολόγιο Google. Η διαγραφή του ημερολογίου θα διαγράψει όλα τα συμβάντα τόσο για εσάς όσο και για τον χρήστη με τον οποίο μοιραστήκατε. Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από αυτό το ημερολόγιο ή από το ημερολόγιο κάποιου άλλου που μπορείτε να δείτε. Η κατάργηση της εγγραφής ενός ημερολογίου θα καταργήσει μόνο το ημερολόγιο και τα συμβάντα του μόνο για εσάς.

  1. Ανοιξε το δικό σου Ημερολόγιο Google σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του Ημερολογίου Google.
  3. Κάνε κλικ στο Ημερολόγιο που θέλετε να διαγράψετε από τη λίστα σας και να επιλέξετε Κατάργηση ημερολογίου.
  4. Η σελίδα θα μετακινηθεί προς τα κάτω προς τα κάτω και θα βρείτε δύο επιλογές για διαγραφή και κατάργηση εγγραφής. Κάνε κλικ στο Διαγράφω κουμπί.

    Σημείωση: Η διαγραφή θα διαγράψει εντελώς το ημερολόγιο τόσο για εσάς όσο και για άλλους με τους οποίους κοινοποιείτε και η κατάργηση της εγγραφής θα καταργήσει το ημερολόγιο για εσάς και όχι για άλλους.

Πώς να αποκρύψετε / αποκρύψετε το Ημερολόγιο στο Ημερολόγιο Google;

Μερικές φορές θέλετε απλώς να αποκρύψετε ένα ημερολόγιο για μια συγκεκριμένη ώρα. Όταν ανοίγετε το Ημερολόγιο Google, όλα τα ημερολόγια σημειώνονται και κάθε συμβάν, το διαθέσιμο πρόγραμμα σε αυτά τα ημερολόγια θα εμφανίζεται στη σελίδα ημερολογίου. Μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε το ημερολόγιο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοιξε το δικό σου Ημερολόγιο Google σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Στο αριστερό πλαίσιο, θα βρείτε τη λίστα των ημερολογίων σας. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να αποκρύψετε από το κύριο ημερολόγιο.

    Σημείωση: Αυτό θα κρύψει προσωρινά το ημερολόγιο.

  3. Μπορείτε να το αποκρύψετε κάνοντας απλώς κλικ ξανά.